Pensioen register

Door | 14 november 2016

Als je benieuwd bent hoe het pensioen tien jaar geleden was geregeld of nog langer geleden dan zou je kunnen kijken naar het pensioen register. Je kunt hier kijken naar wat het pensioen register is, je gaat een overzicht krijgen van opgebouwde pensioenafspraken en op te bouwen pensioen. Je kunt op deze manier dus gaan kijken of dat je wel genoeg pensioen krijgt. Je kunt ook de AOW rechten gaan bekijken van jouw pensioen aanbieder, is het iets wat je graag zou willen bekijken? Dan is het goed om hier eens te gaan kijken. Het is een gratis publieke voorziening die je via internet kunt raadplegen. Ga daarom eens snel online kijken wat een pensioen register jou te bieden heeft.

Je kunt op deze manier ook gaan vergelijken wat jij voor pensioen wilt hebben en welke afspraken er zijn gemaakt. Zijn de afspraken door je werkgever en door de pensioen aanbieder wel allemaal nagekomen? Lees de voorwaarden maar eens door en wanneer dat het niet het geval is zou je hier eens wat aan kunnen doen.

Ga daarom nu je pc aan zetten en ga naar het pensioen register kijken, neem hier even de tijd voor want er zijn veel onderdelen die je hier kunt bekijken. Wil je alles weten over het pensioen register? Dan dien je echt naar de website van hen te gaan en er achter te komen waar jij je pensioen hebt lopen, heb je geen idee? Raadpleeg dan even je werkgever en binnen een paar tellen kun jij zien welke afspraken er zijn gemaakt en of dat deze afspraken nog steeds worden aangehouden.

Ook wijzigingen kun je hier meteen bekijken, ga daarom nu voor jezelf vaststellen of dat je tevreden bent met alles wat in het pensioen register staat beschreven en zo ja, zijn alle afspraken netjes nagekomen zoals men heeft aangegeven? Je kunt het nu zelf allemaal bekijken en hebt hier geen anderen meer voor nodig, raadpleeg daarom nu zelf het pensioen register, en oordeel zelf of dat jij tevreden bent!